Здравейте, посетител! [ Регистрация | Входrss

 

35лв.

Разходка с АТВ!

  • град: Белоградчик
  • Област: Видин
  • Държава: България
  • Публикувана: 22.06.2012 8:13
  • Изтича след: Тази обява е изтекла
Разходка с АТВ!

Описание

Най-доброто място за разходка по това време на годината определено е гората. А още по-хубаво би било ако тази разходка е по-различна от обичайните и е изпълнена с много по-запомнящи се преживявания. Сега това за щастие е възможно.

Разходката с АТВ е нещо, което оставя траен отпечатък в съзнанието и хубав спомен за цял живот. Позитивните емоции, които носи това изживяване, остават дълго след като слезеш от машината. Неслучайно това превозно средство е наречено именно “All Terrain Vehicle” – за него няма граници, защото може да премине през всичко.

Цялата картина става завършена, когато добавим и прекрасните Белоградчишки скали. Те са природен феномен, известен в целия свят, който си струва да се види. Благодарение на АТВ-то се разкриват невиждани гледки, а Вие сте непосредствено сред скалите.

По време на разходката адреналинът несъмнено се покачва до такава степен, че започваш да усещаш прилив на положителна енергия. И няма как чувството да е по-различно, когато се чувстваш като господар на вятъра.

Разходката с АТВ не бива да се заклеймява за изживяване, подходящо само за определен тип хора. На него еднакво могат да се радват както тези, които търсят приключения и силни усещания, така и хората, които искат да се откъснат от градския начин на живот с леко и приятно каране по нашите маршрути.

Няма по-подходящ начин да се насладиш на гледката и на причудливите форми на скалите, особено през летния сезон..

тел за контакт: 0888 675 170

Уникален код на обявата: 2744fe42879802db

744 прегледа общо, 1 днес

  

Спонсорирани връзки

Оставете коментар

За да изпратите запитване на подателя на тази обява, попълнете формата по-долу.